perjantai 14. toukokuuta 2010

Epiksissä ja missikisoissa

Käytiin tiístaina epäv. toko-kokeessa Vantaan Ojangossa. Startattiin AVOssa. Ei ollut sen kummempia odotuksia, sillä tiesin että viereisillä kentillä treenataan agilityä. "Kivana" yllätyksenä oli kovaääniset flyball-treenit ihan vieressä :/! Liz vinkui/huusi ja oli niin levoton, etten uskaltanut ottaa paikallaoloa. Muut liikkeet meni vinkuen tai muuten vain hutiloiden. Seuraaminen meni yllättävän hyvin eikä tuomari rokottanut vinkumisesta (???). Oli oikein tiivis ja suht. hyvä kontakti. Siitä 10. Maahanmeno ok, seisomisessa kääntyi pikkasen mun mukana (ollut tosi varma treeneissä!) ja istahti ilman käskyä. Luoksetulossa jarrutti hienosti käsimerkistä, mutta hiippasi kuitenkin 2-3 askelta sen jälkeen :(. Nouto oli ehkä kaikista törkein! Ei keskittynyt, katteli muualle ja havahtui kun heitin kapulan. Liz nousi siitä ylös ja jouduin käskemään sen takas. Palautuksessa alkoi puremaan kapulaa ja sylkäsi sen mun jalkojen eteen (Oho!) ja tuli sivulle. Nosti kuitenkin kapulan mulle. Hemmetti! Lizillä kun on ollut niin hyvä nouto! Viime viikolla oon huomannut, että on pureskellut pari kertaa samalla tavalla juuri ennen luovutusta, ei kuitenkaan enää sivulla. Grrr! Kaukokäskyt meni ihan ok. Hyvät vaihdot, paitsi että typy katteli paljon agilitykentille ja päästi protestiäänen joka vaihdon kohdalla... Hyppy nollaantui jojo-hypyn takia, mutta sitä ollaan muutenkin treenattu niin vähän.

Tässä vielä pisteet:
Paikallaolo 0
Seuraaminen 10
Maahanmeno 10
Luoksetulo 9,5 (?)
Seisominen 8
Noutaminen 7
Kauko-ohjaus 10
Hyppy 0
Kok. vaikutus 9,5

yht. 138p

Tulipahan ainakin treenattua häiriössä :)


Eilen käytiin Leenan ja Priman kaa Match Showssa, eli epäv. näyttelyssä. Leena ajatteli ensin että mennään vain treenaamaan tokoa häiriössä, mutta miksi ei samalla ilmoittautuisi..!? Liz osasi olla yllätävän hyvin ja nätisti kehässä, mitä nyt vähän haukkui juostessa ;). Voitettiin kuitenkin ekalla kierroksella parimme (2v. tanskandoggi) ja saatiin siis punainen nauha :0!! Punaisten kehässä ei enää pärjätty ;). Tuomari ei muuten kommentoinut Lizin ulkonäköä tai olemusta kuin että "Sehän osaa ainakin seistä tosi kauniisti!" :D. Tokoa en ite jaksanut paljoa treenata. Vähän seuraamista ja paikalloloa. Ne ok.

Liz vinkui paljon odottelun aikana eikä pystynyt menemään makuulle. Parin tunnin jälkeen se kuitenkin meni maate ja hiljeni. Ehkä se siitä!

Ei kommentteja: