perjantai 13. elokuuta 2010

Kesä loppuu...treenit jatkuu!

Mitäs sitten tehtäis?!?

Tuntuu ku kesä jo tekis loppuaan... No, syksyssäkin on paljon kivaa: kuumassa on vaikea harrastaa ja treenit alkavat kesätauolta. Tällä viikolla (tänään) alkaa myös agilitytreenit! Ollaankin parin viikon sisällä käyty ahkerasti agikentällä kääntymässä, lähinnä treenattu pujottelun itsenäistä sisäänmenoa, käännöksiä ja kontakteja. Takapihan vinokepit on jo korjattu pois! Itse pujottelu ei ole se ongelma, vaan se sählääminen! Jos lähetän Lizin yhdenkin hypyn takaa pujotteluun, on sen vauhti ihan mieletön ja sillä on vaikeuksia saada käännettyä itsensä toiseen väliin. Tämä kuitenkin parantunut näinä parina viikkona! Myös hyppykuivioita ollaan väännetty, lähinnä tiukkia käännöksiä. Liz kun haluaa mennä vain eteen, eteen, eteen... Kontaktitkin jo kohtuullisia! Ei osaa vielä itsenäisesti mennä seisomaan kontaktipinnalle, mutta ei sählää (vaikka puomin vauhti hirvittää kyl edelleen) ja jarruttaa jo alasmenossa.Tytsy on myös peloton keinussa (ylläri!).

Tokoa ollaankin treenattu enemmän kesällä, eniten yksikseen, kun on ollut vaikeeta sopia yhteisiä treenejä kesäsin. Nyt on lomat kuitenkin ohi :). Pääseepähän porukoissa taas treenaamaan! Tällä viikolla ollaan oltu ti ja to treenaamaassa ja erityisen tyytyväinen oon ollut paikallaoloon, seuraamiseen ja noutoon! Etenkin eilen oli paljon häiriötä paikallaolossa, ku tehtiin se aika lähelle kävelytietä (kävin minuutin välein palkkaamassa piilosta). Seuraamisessa on tosi hyvä asenne eikä ota häiriötä liikkurista. Noudossa perusasento (palautuksessa) on ollut tosi hyvä enkä oo huomannut että olis pyörittänyt kapulaa suussa :)! Ollaan tehty jonkin verran sivulletulo treeniä kapula suussa ja oon malttanut vihdoin olla ottamatta niitä vauhtinoutoja ;). Ehkä se on rauhottanut Liziä.

Harmaita hiuksia tuottaa tällä hetkellä tunnari (nostelee vääriä, vaikka tuo oikean)! Luoksetulon stoppikaan ei ole ihanteellinen (ehkä joku 8 AVO:ssa) ja merkille meno hidasta. Mutta näiden pohdiskelu jää nyt toiseen kertaan!


Ei kommentteja: