keskiviikko 26. elokuuta 2009

Syksyä ilmassa

Tässäköhän se kesä nyt oli... Ainakin aamut ja illat ovat jo tosi kylmiä, täällä pohjosessa alle 10 C (Hui!). Masentavaa :(. Mutta ainakaan ei Lizin tuu kuuma treenatessa!

Käytiin eilen treenaamassa kolmen tyypin porukassa kotinurkilla ja tänään vielä vähän itteksemme. Molemmat treenit meni loistavasti ja olin tosi tyytyväinen Lizpettiin!! Eilen tehtiin paikalla istumista, seuraamista, ruutua ja ohjatun noudon alkeita. Paikalla istumien oli tosi helppo (Susan seisoi remmin päällä); halusin tehdä siitä vain onnistuneen treenin. Ja sitähän se oli! Kävin n. kymmenen askeleen päässä ja palasin aika nopeasti palkkaamaan namilla. Myös seuraamiseen oli tyytyväisempi kuin pari päivää sitten: enää ei painanut läheskään niin paljon ja keskittyi myös olennaiseen. Viimeksi ei edes yrittänyt hakea oikeaa paikkaa ja seurasi NIIN vinossa! Nyt tehtiin muutamia käännöksiä, suoraa ja vähän juoksuakin. Kaikki ihan ok! Ja nyt muistin palkata vasemmalta ja taaksepäin ;)!!

Jos olin iloinen paremmasta seuraamisesta, niin ruudun jälkeen mä leijuin!! Otettiin ensin suora ruutuun lähetys (kosketusalusta paikalla). Se oli nopea ja suora. Sitten hetsasin merkkiä ja pyysin katsomaan sinne päin. Kun Liz selvästi oli lukinnut merkin, lähetin sen sinne (hieno oli!). Tässä kohtaa epäröin hetken, että olisiko ahne vai ei, lähettäiskö sen tästä vielä ruutuun. Käänsin pääni selvästi ruutuun päin ja kun Lizkin kääntyi katsomaan ruutua, oli asia selvä. "RUUTUUN!" Ja sinne se meni! Ja vielä nopeasti ja suoraan kosketusalustalle! Ai että oli hieno fiilis! Siitä sitten super-palkka, hilluttiin ja hyypittiin edestakas ja revittiin vetolelua :). Liz oli niin taitava etten viitsinyt enää ottaa ruutua ilman kosketusalustaa.

Lopuksi otin vielä ohjatun alkeita, tosin suunnitelma ei ollut kummoinen. Ja hieman hölmö treeni siitä tulikin. Vein Lizin merkille ja pyysin siinä siiten apuohjaajaa pitämään kiinni, kun itse vein yhden kapulan sivulle (taakse). Siitä sitten lähetin hakemaan kapulaa pari kertaa... (Öööö..!?). No, tänään oli ehkä hieman fiksummat ohjatun treenit. Koska Liz ei oikein pidä siitä kun "vien" sen merkille (istahtaa/menee maahan helposti ja joudun korjaamaan paljon), niinpä otettiin eka merkille lähetyksiä. Treenasin myös malttia ja pysymistä merkillä. Liz pysyi niin hienosti ja rauhassa paikalla, että uskalsin lähteä viemään ohjatun kapulaa oikealle kaartaen. Hieman se kääntyi katsomaan ja siirsi samalla vähän etutassuja, muuten ok. Kun palasin lähetyspaikalle se oikein tärisi jännityksestä ja pää alhaalla odotti "Hae!"-käskyä. Taas käänsin ensin selvästi pään ja toiston jälkeen Lizkin tarkisti vielä missä se kapula nyt olikaan! Sitten lähetys ja pikkuinen kiihdytti niin että hiekka pöllysi :). Palkka taas vauhdista (ei me vielä olla otettukaan loppuun asti noutoja). Tein saman jutun vielä uudestaan ja taas hyvä. Sitten tuli ahne olo ja vein ENSIN kapulan paikoilleen, ajatuksena saada se merkille eikä heti noutamaan. Käskin monta kertaa katsomaan merkkiä ja mentiin ihan parin metrin päähän, josta lähetys. Ja ei edes yrittänyt kapulalle!! Tästä tietty heti palkka ja kapula jäi noutamatta (kuten oli tarkoituskin). Hieno, taitava, pätevä pieni bc!!!

Niin, ja treenattiin me tänään hieman seuraamistakin (ihan ok!) ja luoksetulon stoppeja. Pitäsi kuulemma alkaa treenaamaan jääviä liikkeitäkin ;), mutta pikkasen samaahan tulee luoksetulon stopeissakin. Vai mitä?!

Ja mamma on muuten aloittanut taas tanssi harrastuksen! Tällä kertaa hieman erilaista tanssia, kuin aikaisemmin. Kerran viikossa käyn siis "Lockingissa". Tässä klipsi jos ei sano yhtään mitään:
http://www.youtube.com/watch?v=cpZwdBadn20&feature=related

...ja mähän tietty vedän nyt jo noin hienosti :D!

2 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

Liz oli hurjan pätevä. Erityisesti se ruutu hivelee silmää. Siitä tulee vielä teidän bravuuri liike =D

Johanna kirjoitti...

Hyvä hyvä Lizpetti:)!! Nähdään loman jälkeen treenien merkeissä taas:)