keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Lyydin nomeilut, juoksut ja treenausta

Juoksut alkoivat heti seuraavana päivänä sitten viime kirjoitusten ;). Liz on hieman rauhallisempi sisällä, mutta treenatessa ja ulkona ihan normaali, villi itsensä! Mamin iso tyttö!

Lyydi on ilmoitettu Pirkan dameihin, eli leikkimieliseen NOME (=noutajien metsästyskoe)kilpailuun. Jee! Kyllä sitä on jo monta vuottaa tätä suunniteltukin! Täytyy vain toivoa ettei juoksut sotke asioita (taas). Noh, Liz lähtee ens viikolla hoitoon muutamaksi päiväksi, jos vaikka "tartuttaisi" juoksut. Tuota laumakäyttäytymistä, katsokaas... Niin ja enhän edes tiedä vielä mahdummeko mukaan :)!

Kävin Lizin kaa eilen Tainan kaa treenaamassa Keravalla ja ekaa kertaa treenattiin hetken samaan aikaan omilla koirillamme. Oli kyllä tosi hyvä treeni Lizille, joka on tottunut siihen että muuta koirat odottavat vuoroaan autossa tai jossain kauempana. Liikkeenä otimme siis seuraamisen. Ei mitään hirveen nättiä seuraamista Lispetiltä; piippasi ja vilkaisi koko ajan Mistyn touhuja, mutta huonomminkin olisi voinut mennä. Pysyi kuitenkin siinä sivulla! Lisää tämmöisiä treenejä!! Myös niitä vauhdikkaampia liikkeitä (sitten jossain vaiheessa). Tehtiin myös ruutua, noutoa ja häirittyä paikallaoloa helpotettuna (5 metrin päästä), joka aivan superi!!

Linda on myös treenannut ahkeraan Lyydin kaa. Ruutu-merkit ovat olleet kuulemma ahkerassa käytössä ja pystytetty missä ja mihin milloinkin :).

Ei kommentteja: