tiistai 19. toukokuuta 2009

5 kk!!!

Liz täytti sunnuntaina jo viisi kuukautta! Painoa on 13kg ja säkää 47-49cm (en vieläkään saa sitä kunnolla mitattua ;) ). Tässä kasvukuvat.






Alla vielä reilu 4 kuukautis kuva. Hmm...ihan ku ei olis kasvanut ollenkaan.


Eilen käytiin Tuusulan järvellä. Mittari näytti n. 17 astetta mutta aurinko porotti tosi kuumasti. Liz olikin iloinen kun pääsi hieman pulikoimaan, mutta uimaan se ei mennyt, kunnes... se sai jonkinlaisen hepuli-kohtauksen ja teki ajattelematta ison loikan veteen. Sehän painautui hetkeks pinnan alle koko koira, jonka jälkeen ui äkkiä rantaan. Katto mua vielä tosi pahasti :). Sen jälkeen Liz kasteli vain nilkkoja...





Kun Liz oli "toipunut", rupesi tyttönen jahtaamaan pieniä aaltoja :).

Treeni rintamalla ollaan otettu muutama uusi liike ohjelmaan. Ollaan treenattu tunnaria, tasamaa noutoa, tolpan kiertoja ja merkkiä. Tunnaria olen toistaiseksi tehnyt vain kotipihalla, niin että piilotan oikean ruohikkoon. Noutoa treenaan vauhtiperiaatteella, eli keskityn palautuksen vauhtiin. Heti kun Liz on kääntynyt kapula suussa minuun päin, otan lelun esiin ja Liz saa tarttua leluun. Pitoharjoitukset ovat nyt hieman jäässä hampaiden vaihtumisen takia. Tolpan tai puun kiertoa opetan pysähtymistreenejä varten: ei tarvitse jättää koiraa paikalle, vaan voi lähettää sen poispäin ja takaisin tullessa pysäyttää se (nerokasta:)! Ei siis mun idea...). Stoppeja ollan kyllä otettu namillakin, niin että itse peruuttelen ja heitän nameja koiran yli. Merkkiä treenataan, milläs muulla kuin, kosketusalustalla. Että semmoista tällä kerta!

Ei kommentteja: