maanantai 8. kesäkuuta 2009

Mökkeilyä ja tyttöjen puuhia

Kaikkea mahdollista ollaan taas puuhailtu molempien tyttöjen kanssa. Liz ja minä käytiin ensimmäisissä (kunnon) haku treeneissä etsimässä ukkoja metsästä. Liz suoriutui loistavasti ja oli NIIN onnessaan löytäessään maalimiehiä. Emäntää vain hieman jännitti alussa, että kaikki muurahaiset ja muut ötökät hyökkäisi kimppuun (kun itse jouduin piiloutumaan erilaisiin koloihin).

Liz pääsi myös noin viikko sitten mukaan Lyydin agility-treeneihin, lähinnä katselemaan mutta toki pääsi sujahtamaan muutamaan putkeen lopuksi (Wroooooom!). Tehtiin Lyydille ja Lindalle motivaatiotreeniä, eli lyhyitä ja vauhdikkaita pätkiä. Nämä kaksi kun tekevät harvoin virheitä radalla, mutta vauhti hieman uupuu. Treenit olivat oikein onnistuneet! Täytyis vain useamminkin malttaa pitää treenit lyhyinä Lyydille.

Itse olen treenannut molemmilla myös Tokoa, Lizillä tietty enemmän kun asustelee saman katon alla :). Ollaan myös skarpattu seuraamisen kanssa ja treenattu perusasentoa ja askelsiirtymisiä joka päivä sisällä!! Sisällä siksi, että haluan treenata tätä namin kanssa ja ulkona on aina riskinä että jokin lintu/roska/ihminen ym. saa Lizin keskittymisen herpaantumaan.

Viikonloppu meni sitten mökkeillessä ja koirien peuhatessa. Niistä onkin hiljalleen tulleet tosi hyvät ystävät! Myös Lyydi oli monesti pyytämässä Liziä leikkimään tai elvisteli lelu suussa sen nokan edessä ;)

Niin kova vauhti päällä ettei tytöistä saa tarkkaa kuvaa leikkiessä.

Ilma ei ollut paras mahdollinen; kylmä, pilvinen ja hieman sateinen. Ei se kuitenkaan ulkona olemista estänyt!

Pentu se vain jaksaa ja jaksaa. Lyydi istahti viereeni hieman rauhoittumaan ja ihmettelemään maailman menoa.

Söpö yhteispose

Tässä vielä muutama kuva Lindan ja Lyydin motivaatio/vauhti-treeneistä agilityssä yhtenä hellepäivänä.Ja vauhtia on :)


Hieman leikkimistä ja palkkausta

1 kommentti:

Susan Miiro kirjoitti...

Lyydi on aika iqun näköinen tuossa ranta kuvassa jossa Liz puuhaa taustalla =D