sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Menestystä nuorten PM:issä

Tänään me tytöt lähdimme Helsinkiin agilitykilpailuihiin. Lyydillä oli virallinen startti Lindan kaa ja samalla osallistuivat epävirallisiin nuorten PM-kisoihin. Hieman harmi oli tajuta, että makseissa kisaisi vain kolme nuorta :(. Minne lie kaikki tulevaisuuden lupaukset kadonneet... Ja jännitystä päivään toi kilpailukirja, joka tietty unohtui kotiin. No, sitä vartenhan kuskit on olemassa, eli Linda jäi paikan päälle lämmittelemään koiraa ja jännittämään ehdinkö mä ajoissa takaisin. Ja ehdinhän mä, jopa 10min ennen rataantutustumista ;). Mutta pieni jännitys ei Lindan keskittymistä hetkauta, vaan ohjasi Lyydiä hienosti ja nappasi NOLLAN!! Viralliseen kisaan aika ei ihan riittänyt kolmen parhaan joukkoon (5. sija), eli ei "nousunollaa" tällä kertaa. Mutta sen sijaan Lindasta ja Lyydistä tuli nuorten PM-1 2009 :)!!!




Liz oli jo aika hienosti paikan päällä! Mitä nyt vähän piippaili... *huoh!* Ei tietty saanut nähdä Lyydin suoritusta ;). Ja hienosti jätti huomioimatta pienen, ärtyisän terrierin joka ärhenteli Lizille! Hieno tyttö!!
Ollaan myös juteltu Lindan kaa Lyydin tokottelusta ja luulenpa että Linda ottaa ohjat myös siinä! Pari kertaa ollaan käyty treenaamassa ja kivasti Lyydi tottelee Lindaa! Ei edes tunnistusnouto tuottanut ongelmia, vaikka Lyydi on tottunut etsimään mun hajusta kapulaa. Jospa tytöt kisaisivat jo ekat VOI-kisat keväällä. Ja kai sitä täytyy harkita Lizpetinkin kaa... Ai kauheeta: paikallaolot!!!



"Minäkö muka kauhean hankala ja mahoton?!?"

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kivoja kuvia Lizpetistä:) Tsemppiä treeneihin!

Susan Miiro kirjoitti...

Hauskoja kuvia! Ja hienoa menestymistä Lyydillä! Onnea!!