lauantai 12. joulukuuta 2009

Tunnaria ja ruutua

Ollaan taas treenattu, eniten ruutua ja tunnaria. Tunnari on mennyt niin hyvin että uskalsin kokeilla irtokapuloilla. Laitoin niitä 7-9 riviin ja oman sekaan. Ja Liz oli aivan loistava!!! Haisteli kauniisti rivin läpi (eikä maistellut ollenkaan) ja nosti heti oman! Sitten seuraavana päivänä ei enää onnistunutkaan... Nosteli ja maisteli vaikka kuinka monta ennen ku toi oman :(. Nyt on taas puualustalla mennyt hyvin n. viikon, mutta millos sitä uskaltaa kokeilla taas irtokapuloilla?!

Suora ruutu on nyt mennyt hienosti kosketusalustalla; Liz kun yritti suorittaa merkkiä jos lähetin sen suoraan ruutuun tai kiersi sivulta, ennen kuin näki alustan. Mutta nyt siis tosi hyvä alustalla ja kokeilinkin tossa alku viikosta ilman alustaa vielä ruutu-treenien päätteksi. No, Liz meni suoraan ja kovaa kohti ruutua, mutta vain muutamaa metriä ennen, kun se huomasi ettei ruudussa olekaan alustaa, se perhana jarrutti ja kiersi vasemman kautta etumerkin taakse :-O... Vähän liian fiksu tyyppi mulle :)! Mutta tämä ongelma on enemmän tai vähemmän korjaantunut, kun olen käynyt näyttämässä oikean paikan. Ehkä se tästä.

Jäävien liikeiden seisominen ja maahanmeno myös aika kivalla mallilla, mut stopit (seisomaan pysähtymiset luoksetulossa) vähän tökkii :(. On tää kyl vaikee laji!

Ei kommentteja: