sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Iskää tapaamassa ja ihmismassoja

Perjantaina käytiin tapaamassa Nisseä ja muuta laumaa. Käytiin metsälenkillä ja juteltiin niitä näitä paimenlinjaisista bordercollieista, niiden kanssa elämisestä ja kouluttamisesta. Tuli taas paljon ajateltavaa. Tack Anki! Iskä ja tytär pääsivät myös leikkimään niitylle.
Lauantaina lähdimme Lizin ja Lyydin kanssa katsomaan toko-kisoja Tuomarinkartanoon. Lyydi joutui aluksi odottamaan autossa että Liz ei ottaisi siitä liikaa turvaa. Mutta tosi reipashan tuo oli...mitä nyt piippaili tylsyyttä :). Kun Liz ei näyttänyt pelkäävän tai hermostuvan ihmis- ja koiramäärästä, otin Lyydin autosta. Ajattelin että sen rauhallinen olemus rauhoittaisi myös Lizin, eikä se itkisi koko ajan. Noh...Lyydi oli kaikkea muuta kuin rauhallinen kun pääsi ihmisvilinään. Se oli ihan varma että nyt ollaan menossa hommiin :)! Ja tuo innostus muuttui sitten leikiksi ja se yllytti Liziä yhä uudestaan ja uudestaan leikkimään. Voin sanoa että 30 kiloisessa intoiliassa on kyllä pitelemistä yhdellä kädellä! Eli ei ihan se rauhottava vaikutus mitä hain (mutta eipäs ainakaan piipannut!). Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvä kokemus Lizille. On se vain niin reipas pentu! Mainittakoon vielä että treenikaverimme Ruut ja Susan ylsivät 1-tuloksen alokasluokassa pisteillä 176 (seisominen 0p) ja myös Nisse ja Anki tekivät ykkösen (180p) AVO:ssa. Onneksi olkoon! Ai niin...ja Lyydi pirulainen flirttaili sen verran Nissen kanssa, että pienen pojan pää meni ihan sekaisin, mikä kostautui paikallaolossa: piippausta ja -2 pistettä (x 3) :(. Nisse hävisi voittajalle 0,5p.
Tänään, sunnuntaina, Liz pääsi mukaan Keravan markkinoille ja hienosti käveli ihmisvilinässä! Voiko tämä sosialistaminen olla enää helpompaa ?!!

2 kommenttia:

M kirjoitti...

Aina välillä käyn täälläki kurkkimassa. Nyt on tosin ollut niin kiireitä. Kiva lukea, että teillä menee hyvin; tosin muuta en ole epäillytkään ja iskääkin olette päässeet treffaamaan. :) t. M & 4krt M ps. Tuntuu vähän hölmöltä joka kirjoitukseen täällä kommentoida, joten ehkä jatkossakin olen "hiljainen lukija". ;)

Päivi kirjoitti...

moi,mäkin tassuttelin tähän blogiin.Kyllä tuo iskä on nimittäin komee mies!!!terkkuja lähettelee tässä SAKU-veli