tiistai 14. huhtikuuta 2009

Munapyhät ja Lyydille tavoitteita

Viime viikolla ei tapahtunut juuri mitään mielenkiitoista blogitettavaa, ei edes kummemmin treenattu. Keskiviikkona tosin käytiin Susanin, bc-Ruutin ja partacollie-Hessun kaa pitkällä lenkillä. Koirat saivat juosta vapaana metsässä, mikä oli Lissusta tosi kivaa! Lizhän on hieman ihastunut Ruutiin ;).

Torstaina suunnattin sitten nokka kohti Kangasniemeä vanhempieni mökille pääsiäistä varten :). Jee, vihdoinkin lupa syödä paljon suklaata! Lizkin nautti olostaan eikä leikkitäti Lyydikään valittanut. Tytöt leikkivät todella paljon keskenään, joten oli ihan outoa kun sai kerrankin katsoa tv:tä tai seurustella rauhassa! Ainoastaan ekana iltana joutui Lyydi muutamaan otteeseen sanomaan Lizille hieman kovemmin että riittä. Muut päivät Liz oli sen verran rauhallisempi (HUOM! RauhalliSEMPI, ei rauhallinen) että Lyydi jopa itse pyysi Liziä leikkimään. Oho! Kun sunnuntaina palasimme kotiin, oli meillä luvassa harvinaisen rauhallinen koti-ilta :).

Ettei ihan koko pääsiäinen olisi mennyt munien syöntiin, lähdimme maanantaina Espooseen treenaamaan isommalla bc-porukalla. Paikalla oli mm. äiti-Gem sekä Lissun pk-sisarukset Hugo ja Noppa. Liz teki ihan ok treenit, emäntä oli taas hieman pihalla. Treenien päätyttyä päästimme kaikki 9 bc:t juoksemaan nurmikentälle. Liz löysi pienen sisäisen paimenensa ja leikkimisen sijaan päättikin paimentaa muita...

Sitten Lyydistä ja sen toko tavoitteista. Meillä on molemmilla ollut hieman motivaatio-ongelmia seuraamisen suhteen ja nyt kun EVL-luokka (4. ja korkein luokka) olisi edessä, täytyisi se saada kuntoon. Lyydin kohdalla se tarkoittaa että liike olisi opetettava enemmän tai vähemmän uudestaan. "Asenne" ei ole kohdallaan, motivatio huono ja näin ollen katsekontakti tippuu. Tässä reilu viikon mietittyäni olen tajunnut että myös minun on saatava asenteeni kuntoon ja että yhdessätekemisestä on tultava entistä hauskempaa! Siispä olenkin päättänyt jättää hetkeksi tokon Lyydin kaa ja ajonkin ilmoittaa sen koiratanssikilpailuun! Elokuussa olisi yksi kisa tähtäimissä! Mainittakoon nyt vielä etten ole käynyt missään kursseilla eikä minulla ole minkäänlaista kokemusta kyseisestä lajista. En ole edes ikinä käynyt katsomassa kilpailuja :). Olen vain netistä katsellut videoita. Mutta rohkean rokan syö! Tavoitteena ei siis tule olemaan voitto, vaan heiluva häntä ja hymyilevä noutajan naama!

Tässä pari koiratanssivideo-linkkiä, etenkin niille joilla ei ole asiasta mitään hajua:

Chaplin (Bc)
http://www.youtube.com/watch?v=Qi4qvMmWJWs&feature=related

Grease "You're the one that I wan't (Kultsu)
http://www.youtube.com/watch?v=HqbVbPvlDoM&feature=related

Noniin, nyt tää tavoite on sitten julistettu maailmalle. Nyt sitä ei voi enää perua ;)

Ei kommentteja: