maanantai 19. huhtikuuta 2010

Ilta treenit

Noniin, nyt on vieraskirja/kommenttiosio korjattu (tiedoksi teille, jotka valititte sitä kirjautumista... ;)).

Eilen illalla käytiin Susanin kanssa treenaamassa ilta kahdeksalta. Ruut aloitti ja Liz piti mekkalaa autossa (piti muutamaan otteeseen käydä huomauttamassa sille!).

Lizin kanssa tein koko ALO:n läpi, kaksi liikeettä aina putkeen ja palkka.
Luoksepäästävyys: Istui rauhallisesti sivula kunnes Susan kummartui silittämään. Tais saada muutaman pusun, eivätkä etujalat oikein pysyneet maassa :). Myönnettäköön, en ole oikein jaksanut panostaa tähän liikkeeseen...
Paikallaolo: Nopea maahanmeno, ehkä hieman vino. Kävin kerran palkkaamassa, ku koiranulkoiluttajia käveli Lizin takana. Muuten ok, vaikka kerran hieman siirteli etujalkoja. Nopea sivulletulo, eikä ennakointia (odotutin n. 5 sek).
Seuraaminen kytkettynä: Tiivis, mutta ei mitään järkyttävää painamista. Kontakti katkesi monta kertaa nanosekunniksi, ku Lizin oli IHAN PAKKO tarkistaa nopeasti mitä milloinkin ympäristöstä. Äh, kait se on pakko aloittaa niitä kontakti treenejä ihan oikeasti ja myös eri ympäristöissä. Pientä pakotetta mukaan?
Vapaa seuraaminen: Aika samanlaista ku kytkettynä.
Maahanmeno: Nopea ja hyvä maahanmeno! Odotti myös rauhassa "sivulle"-käskyä. Nopea istuminen.
Luoksetulo: Tuli niin pirun lujaa! Kuten Susanki kommentoi, että näytti ihan siltä ku Liz olisi juossut ohi (ei olisi ehtinyt jarruttaa ajoissa) tai törmännyt tai jotain. Mutta onnistui kuitenkin kiepsauttamaan itsensä sivulle. Hieman vino perusasento.
Seisominen: Hieno! Oli aivan suora, ku palasin sen luo ;). Olisko eka kerta...
Hyppy: Raahasin pahvista tehdyn hypyn mukaan (kiitos Susan vinkistä!). Ei olisi yhtään tehnyt mieli ottaa hyppyä, mutta kait se on pakko ku kisatkin lähenee ;). Hirveetä älämölöä ja sähläystä taas (en edes jaksa selittää kaikkea tässä), mutta Susan ehdotti palkkaa tai kosketusalustaa hypyn toiselle puolelle. Tämä näytti ainakin hiljentävän Lizpetin, eli ehkä se keskittyi myös paremmin. Tätä täytyykin nyt treenata enemmän, sillä hyppääminen itse on Lizille jo niin suuri palkka, että pää menee sekaisin. Mutta nyt kun sillä oli tehtävä esteen toisella puolella, se näyttäisi rauhoittuvan. Tätä lisää. Myös takasin hyppyä vois kokeilla lelulla.

Kiitos Susan treeniseurasta, vinkeistä ja ajatuksista :)

Ei kommentteja: