sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Liz ALO1, Lyydi VOI 0

Eiliset kisat menivät hienosti Lizin kohdalla, Lyydiä taas kiinnosti enemmän muurahaisten elämä :(.

Tässä Lizin pisteet:
  1. Luoksep. 10
  2. Paikallaolo 9
  3. Seuraaminen kytk. 9
  4. Vapaana seuraaminen 9
  5. Liikkeestä maahan 9
  6. Luoksetulo 9
  7. Liikkeestä seisominen 9,5
  8. Estehyppy 10
  9. Kok.vaik 9,5

En oikein ymmärtänyt tuomarin pisteytystä, mutta hyvät pisteethän nuo ovat, joten en valita :). Luoksepäästävyydessä ei ongelmaa (taisin hieman mainita "paikka" käskyn...). Paikallaolossa ei muuta ongelmaa, mutta Liz ei meinannut nousta ylös. Seuraamiset oli mitä odotinkin: hyvä paikka, ei painanut juurikaan, mutta kontakti ei pysynyt alkupätkissä. Liikkeestä maahanmenossa sama ongelma ku paikallaolossakin: ei meinannut nousta ylös. Luoksetulon ja seisomisen pisteytystä hieman ihmettelen, etenkin ku 2. ja 5. liikkeistä saatiin kuitenkin 9p tuplakäskyillä, mutta luoksetulo ja seisominen oli musta aikas täydellisiä (ainakin ALOssa). Ja hyppykin meni loistavasti :)! Tästä olen ite niin onnellinen! Otin hyppyä vielä ennen kehään menoa ja näytin piiskaa --> toimii!

Tästä hienosta suorituksesta saimme siis 184,5 p (vaikka tuomarinsihteeri oli merkannut lappuumme 194p) ja ALO 1 on nyt plakkarissa. Voitimme myös luokkamme :)!

Lyydi ei sitten tällä kertaa tehnyt tulosta. Se haahuili kentällä, vaikka oli ollut pirteä koko päivän. Ehkä pitkä odotus teki tehtävänsä?! Lyydi teki kuitenki 9p arvoisen ruudun ja hyppynoudon, jonka se yleensä nollaa ilman tuplakäskyä. Tunnari taas nolla. Mitä ihmettä tälleki pitäisi tehdä, kun se periaatteessa aina onnistuu treeneissä!?! Joku viisaampi?

4 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta upeasta toko-kisan korkkauksesta!! Ja hyppy näemmä pelittää. Voin kuvitella sen tuntee kun taakka harteilta lähtee, kun tajuaa, että ongelmaan on tomiva ratkaisu käytössä, Hieno homma, kyllä se siitä =)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea pikku-Lizpetille ja ohjaajalle:))

-Johanna

Satu + koirulit kirjoitti...

Onnittelut Lizille! Ja terkut Lyydi-siskolle!

Käypäs vierailemassa meidän sivujen uutisissa, voit yllättyä positiivisesti...

Terkuin,
Nella ja muu Kihniön klaani

Anonyymi kirjoitti...

Myöhäisonnea meiltäkin!