perjantai 23. huhtikuuta 2010

Sisarustreenit ja hyppy

Eilen päivällä käytiin Sirkuskentällä, Malminkartanolla, treenaamassa Nopan ja Hugon kanssa. Johannakin oli mukana neuvomassa ja ihastelemassa ;).

Tein Lizin kaa ALO:n kisamaisesti, tosin en malttanut olla palkkaamatta kokonaan. Liikkeet meni ok. Seuraaminen nyt on mitä on (pää pyörii häiriössä) ja hyppy on ihan mahdottoman hauskaa Lizistä (ohjaajasta vähemmän hauskaa...). Tarkoitus ei ollut jäädä hinkkaamaan mitään liikettä, mutta se hyppy. Räksyti-räksyti! Verenpaine nousee kun Liz menee sekaisin ja vain komentaa mua!!!

Vinkit huomista toko-koetta ja tulevia treenejä varten oli:
- älä kävele niin nopeasti seuraamisessa ja käännökset rauhallisemmin (ajemminkin on huomautettu tästä)
- lemppari liikkeitä tai temppuja ennen seuraaamista (kehään menoa)
- kontaktitreeniä häiriössä!!!
- räksytystä ei sallita!

Tarkoitus oli jättää treenaamiset siihen, mutta kun mua NIIN jäi vaivaamaan se hyppy. Eli pakkohan sitä oli vielä ottaa illalla. Nyt varustauduin piiskalla (risulla), jolla oli tarkoitus lyödä maata aina kun räksytys alkaisi. Ja ai että, sehän toimi :)!! Harmi vain etten voi pitää piiskaa kädessä huomenna kokeessa :D. No, tulipahan ainakin hieman toivoa tähänkin liikkeeseen. Nyt täytyy vain yhdistää käsky piiskaan ja näin hiljenemiseen. Ehkä me vielä joskus saadaan pisteitä tästäkin liikkeestä...

Onnittelut vielä taitavalle Noppa-siskolle ja hienosta toko-avauksesta: ALO1 ja 185p!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hurjasti tsemppiä huomiselle:)
-Johanna&Kempi