maanantai 9. helmikuuta 2009

Menoa ja meininkiä

Viikonloppu takana ja taas paljon uusia kokemuksia.



Hihna kävely menee jo varsin mallikkaasti. Liz on aivan innoissaan kun suunnistamme kohti etuovea. Ja niin reippaasti lähtee häntä pystyssä ulos ovesta ja parkkipaikalle. Olemme myös käyneet pariin otteeseen metsässä. Se on neidin mielestä ihan huippua! Yksin se ei uskalla pitkälle mennä, vaan tarkkailee koko ajan missä itse liikun. Metsässä on myös hyvä treenata luoksetuloa, ja Liz tuleekin aina vihellyksestä niin nopeasti kuin pikku jaloistaansa päsee. Vieraat ihmiset ja koirat (läheltä kulkevat) ollaan ohitettu sylissä. Ne hieman ihmetyttää, mutta ei pelota. Yleensä alkaa kunnon hännän heilutus kun ohikulkeva ihminen kävelee jo poispäin.

Eilen leikattiin myös kynnet jauhelihan avulla ja samaan syssyyn, kun neitiä kerran hieman väsytti ja kynsienleikkuu meni niin hienosti, tutustuttiin myös harjaan ja pölynimuriin. No problem! Autoilu on Liz'n mielestä kuitenkin tosi mälsää. Itku ja huuto ei meinaa loppua millään. Täytyykin ottaa projektiksi autoilla hieman joka päivä.



Kontaktia ollaan myös hieman treenattu ja tajusi kyllä heti idean (no, tätä on kai hieman treenattukin kasvattajan luona...). Olen siis kyykyssä molemmat kädet ylhäällä sivuilla ja molemmissa namit. Heti kun pentu on "luopunut" namista ja katsonut silmiini olen palkannut. Nyt ei edes yritä katsoa käsiäni vaan tapittaa vain silmiin ;). Taitava pikkuinen! Ollaan myös huijattu vierailioita miten Liz muka osaa ja istua käskystä. Sillä on aina tapana istahtaa eteeni kun pidän namia kädessä ja jos onnistun sanomaan "Istu!" oikeaan aikaan, näyttää se ihan siltä kuin se osaisi käskyn :).


"Mitäs sitten tehtäisi?":

Illalla olisi tarkoitus mennä katsomaan Lyydi-kultsua vanhempieni luo. Saas nähdä kuinka käy... :)

Ei kommentteja: