torstai 5. helmikuuta 2009

Tämmöinen meille sitten muutti ;)


...ja "tää" on AIVAN IHANA!!! Ja kuten blogi otsikkokin jo paljasti pikkuinen tuntee (tai tulevaisuudessa ainakin) nimen Liz. Virallisemmin neiti on Mithrandir Blizz ja muutti eilen meidän iloksemme Espoosta. Ensimmäinen yö meni hyvin; mitä nyt heräiltiin kerran tunnissa :). Mutta kun Liz oli päässyt pihalle pissalle, jatkoi se heti uniaan sisään päästyään. Ja pakko heti kertoa miten taitava pikkuinen on ollut: eilisen klo 19 (kun saavuttiin kotiin) ja nyt klo 20.30 välisenä aikana on päässyt YHDET pissat sisälle, ja silloinkin oli oma vika, kun en saanut takkia tarpeeksi nopeasti niskaan.



Tänään ollan leikitty paljon, totuteltu hieman pantaan (joka oli aivan kauhea Liz'n mielestä!) sekä treenaattu häkissä olemista. Takapihalla "treenattu" myös luoksetulon alkeita: kantelen nameja mukanani ja aina kun Liz on tulossa kohti kumarrun ja vihellän. Vihellän myös ruoka-aikana. Aika kivasti jo reagoi tähän. Fiksu tyttö! Mutta sehän oli jo tiedossa ;). Vanhempani ja pikku-siskoni kävivät myös katsomassa Liz'iä, eikä jännittänyt ollenkaan! Ehkä hieman vieraskorea oli kumminkin: pusutteli kaikkia vieraita tuplasti enemmän!



Vielä ei olla hirveästi nähty Liz'n pirullisia puolia, mitä jonkin veran varoiteltiin :). Toki roikkuu hieman lahkeissa ja yrittää purra varpaita, mutta unohtaa nämä hommat nopeasti kun tytölle näytetään jotain lelua. Suurimmaksi osaksi aikaa Liz on ollut oikea sydänten murskaaja: se istahtaa jalkojen juureen ja tapittaa silmiin (niin vastustamaton ilme kasvoillaan) tai kipeää syliin ja yrittää pussata. Toki energiaakin löytyy, mutta silloin vedetään tuhatta ja sataa ympäri takapihaa ja pompitaan lumikasoissa. Aikas hauskaa katseltavaa ;).

Super kiitokset vielä Johannalle ja Marialle ihanasta pikku-Kaisasta!! Olemme myytyjä...

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Paljon pusuja ja haleja Liz'lle! Hieno pieni tyttö kun olet tehnyt asiasi noin hienosti ulos ja olet ollut reipas! Nähdään ensi viikolla:)

Kennel Mithrandir kirjoitti...

Hienoa, että kaikki on lähtenyt hyvin käyntiin. Tosi söpö se on edelleen! Minäkin olen myyty. :)