sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Mökillä

Perjantai illalla suunnattiin nokka kohti Kangasniemeä, missä vanhempieni mökki sijaitsee. Lyydi ja vanhempani liittyivät seuraan lauantaina. Liz oli tosi reipas ja häntä pystyssä tutki kaikki paikat. Lyydiin kanssa asiat edistyivät ihan kivasti: Lyydi uskalsi jopa pariin otteeseen hieman komentaa ;). Mutta kyllä se Liz sai kiusatakin aika kunnolla ennen kuin Lyydi murahti. Ihme kyllä, ruokakuppiin Liz sai kyllä tulla (tai toki Lyydi toivoi etteti olisi tullut, hotki kahta kauhemmin, muttei sanonut mitään). Välillä jouduin menemään koirien väliin, ennen kuin meno olisi mennyt liian törkeäksi. Lyydi ei kuitenkaan tarvinnut missään vaiheessa varsinaista "pelastusta", mistä olen erittäin tyytyväinen. Ehkä se siitä :)



Yök! Lyydi käänsi enimmäkseen päänäs pois kun Liz tuli liian lähelle. Eipä paljon eleet vaikuttaneet pennun käyttäytymiseen...



Askartelin Lizzulle myös pienen "Batman-viitan" ennen lähtöä, ettei ihan paleltuisi. Ihme kyllä ei yhtään protestoinut, niin kuin kaikkeen muuhun uuteen :). Viitan avulla viihdyttiin kauankin ulkona (-10 C). Liz löysi myös uuden harrastuksen: lintu-bongauksen :)

Etsi pieni bordercollie kuvasta! Kesken saunalämmityksen tuli väsy, joten luovuin takistani ja laitoin sen lattialle patterin eteen (saunamökki oli siinä vaiheessa vielä kylmä). Pikkuinenhan sukelsi sinne suoraan tyytyväisenä :), on kuitenkin tottunut oleilee takkini sisällä kylillä.




Nyt täällä kotona makaa väsynyt pieni bc:n alku rankan viikonlopun jälkeen :)

Ei kommentteja: