keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Yksin kotona

Onpa vaikeata päivitellä tätä blogia, kun en ole vapaalla. Illat menee ihan pennun kanssa ja tuntuu ettei sitä pysty/uskalla hetkeksikään jättää yksin ;)

Loma siis loppui sunnuntaina joten Liz on ollut jo kolme päivää yksin. Onneksi "mummi" on käynyt moikkaamassa pikkuista keskellä päivää ja antamassa ruoan :). Ja minähän olen vain klo 8-14 töissä, eli ei mitään hirveän pitkiä aikoja joudu olemaan yksin. Hyvin on mennyt, kun olen herännyt klo 5.30 ja leikittänyt kunnolla, niin 7.30, kun lähdemme töihin, jää Liz oikein mielellään puuhastelemaan konginsa kanssa ja nukahtaakin varmaan aika nopeasti! Tänään oli kuitenkin tylsistyminen iskenyt iltapäivällä, sillä klo 12 ja 15 välillä oli lattialla olevat sanomalehdet "luettu" OIKEIN kunnolla sekä peti ole pedattu moneen otteeseen...

Liz sai myös hienon lahjan tänään mummilta: ulkoilupuvun, missä on hihat ja kaikki! Kiitos siitä! Se on tosi hieno ja lämmin (kudottu villalangasta). Siinä on harmaat hihat ja toinen puoli on musta ja toinen räikeen raidallinen :). Yritän saada otettua kuvia myöhemmin (patterit loppu kamerasta). Kävimmekin jo koeajamassa uuden puvun ulkona. Hieman protestointia oli ilmassa! Liz itki ja istui vain enimmäkseen aluksi, mutta lopuksi teki jopa tarpeensa puku päällä! Pikku hiljaa :).

Tänään kävelimme myös junalaiturimme päästä päähän ja ihmettelimme siis ihan läheltä ohikulkevia junia ja ihmisiä. Liz ei voinut ymmärtää miksi ihmiset eivät pysähtyneet moikkaamaan sitä. Namilla sain kuitenkin houkuteltua sen mukaani. Täytyykin tehdä enemmän tämmöisiä "treenejä"! Mikä myös jäi mieleen, että junat eivät päivällä pelottaneet ollenkaan, vaikka olimme ihan vieressä, mutta nyt iltalenkillä Liz pelästyi junaa, vaikka olimme ehkä 100 m asemalta! Toisaalta, nyt illalla oli muuten ihan hiljaista ja päivällä ihmismassa ja yleinen hälinä ehkä hämäsi pentua...tai mene ja tiedä!

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Muista ottaa lauantaina Liz'n hieno puku näytille:)!
Liz näköjään valistaa itseään lukemalla sanomalehtiä, siitä tulee vielä fiksu pieni koira:D