keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

13 vkoa ja Lyydin kaa lenkillä

Tänään Liz täyttää 13 vkoa. Perinteiset kasvukuvat alla. Puntari näytti 8,1 kg, eli reilu puoli kiloa tullut lisää viime viikosta. Yritin (huom. YRITIN!) mitata myös säkää ja se noin 40-41cm...ehkä :).

Lyydi ja Linda (pikkusiskoni) tulivat tänään käväsemään. Oltiin ensin yli tunti ulkona, metsässä, missä tytöt saivat juosta vapaana. Liz kyttäsi koko ajan Lyydin touhuja ja juoksikikn aluksi paljon sen ympäri räksyttäen (plääh!). Lopetti onneksi jossain vaiheessa! Oli hauska seurata miten Lizin oli pakko seurata Lyydiä joka koloon, kuoppaan ja paikkaan sekä haistella kaikki samat jutut :).

Lyydi sai myös tehdä pienet seuruu-treenit lenkillä, Lizin suureksi harmiksi. Neiti oli oikein innoissaan ja piti loistavasti kontaktia!! Tein 4-5 lyhyttä toistoa, ettei vain motovaatio ja siten kontakti lopahtaisi. Ei lopahtanut :)! Hyvä, hyvä! Lopuksi vielä kaukokäskyt (=istu-maahan-seiso käskytyksiä etäältä), jotka hieman hitaat, mutta hyvällä tekniikalla. Täytyis varmaan tehdä jonkin näköinen suunnitelma Lyydin toko-tavoitteita varten...


Kun tulimme sisään, pistivät likat leikiksi (Lyydi olisi kyllä ensin voinut syödä Lizin ruoan, joka oli turpoamassa keittiön pöydällä). Ihm kyllä, myös Lyydi leikki mielellään!!! Eivät onneksi ruvenneet juoksemaan ympäri kämppää, vaan painivat ja näykkivät toisiaan maaten. Ei kauaakaan kun Lizin pää ja puol vartaloa oli ihan kuolassa :).

Alla oleva kuva näyttää hurjemmalta kuin itse tilanne oikeasti oli. Lyydi se vain ravisteli itseään :)

"Anna lisää namia!"

Nyt Liz nukkuu oikein tyytväisenä kivan illan jälkeen. Täytyykin pyyttä leikkitätiä useammin kylään, sillä Lizillä on ollut aikamoisia hepuleita viime aikoina iltasin.

Ei kommentteja: