torstai 5. maaliskuuta 2009

Uusia tuttavuuksia :)

Jokunen päivä sitten sain viestin blogiini, tai tarkemmin kutsun pienen bc-porukan treeneihin ihan meidän nurkilla! Olipas mukava ylläri! Ja tottahan toki kiinnostaa tutustua harrastaviin ja uusiin koiraihmisiin (oli rotu sitten mikä tahansa). Eilen ja tänään kävimmekin sitten Lizin kanssa tutustumassa ja esittäytymässä. Eilen tapasimme Susanin ja Ruutin sekä Marian ja Remun Järvenpään rantapuistossa. En antanaut Lizin haistella koiria, mutta sai tutustua ohjaajiin. Tutustui heihin samalla innolla ja sadoilla pusuilla, kuten aina ihmisiin :). On se vain ihanaa kun on sosiaalinen ja rohkea pentu!


Maria ja Susan aloitti treenaamisen ja me hilluttiin siinä vieressä. Syöttelin nameja Lissulle ja otin hieman sivulletuloa. Hieman oli levoton tai lähinnä harmitti, kun ei saanut mennä muiden koirien luo. Mutta makkaran voima on verraton ja hetken kuluttua keskittyi jo ihan hyvin. Tarjosi jopa kontaktia loppussa :)! Ja mitä parasta, SE LEIKKI mun kaa! Taitava Lizpetti!! Treenattiin vielä autossaodottelua, niin pääsin hieman seuraamaan Ruutin treenamista. Se oli oikein pätevä pieni likka niinkin nuoreksi (1-v.). Remun treenamista en valitettavasti ehtinyt jäädä katselemaan, sillä olimme sovinneet vierailun vanhempieni luokse. Ensi kerralla sitten!

Tänään oli sitten vuorossa hillumiset Susanin&Ruutin ja Sailan&Saagan treeneissä, jonkun Järvenpään koulun pihassa. Taas samaa piippaamista aluksi, joten annoin Lizin haistella hieman Ruutia hihnassa. Ruut käyttäytyi niin kauniisti ja rauhallisesti Lizin kaa, eikä kauaa kaa kun yrittivät jo hieman painia ja näykkivät lempeästi toisiaan :). En antanut Lissun kuitenkaan leikkiä kauan, vaan kaivoin maagiset makkarat taskusta ja otimme hieman kontaktitreeniä. Hienosti meni :)! Käveltiin hieman siinä kentällä, välillä leikkien (hyvin veti!) ja välillä otettiin sivulletuloa sekä kontaktia. Sen jälkeen Liz pääsi taas autoon lepäämään ja treenaamaan odottamista ja sain ihailla Ruutin ja Saagan treenailua. Kylläpäs on vauhdikkaita ja taistelutahtoisia koiria! Lopuksi otin Lizin kanssa vielä yhden vauhtiluoksetulon JA SE TULI LUJAA :)!

Kiitokset vielä Marialle, Sailalle ja erityisesti Susanille kun toivotitte mut tervetulleeksi treeneihinne! Oli mukava tutustua!

1 kommentti:

Susan Miiro kirjoitti...

Mukavaa, että pääsit mukaan! Laittelen tässä lähi aikoinen yhteistä mailia kaikille, että milloin reenattaisiin uudestaan
Liz on oikein pätevä pieni bc'n alku. Siitä tulee varmasti hyvä harrastus koira, sen verran iloinen ja ennen kaikkea innokas oppilas se tuntuu olevan =D