lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kuvia ja treeniä

Dodii.. Sainpas laitettua lisää kuvia! Mene ja tiedä miksi viimeksi tökki. Tässä siis ensimmäiseksi 12 vkon kasvukuva istuen ja alla näitä korva-kuvia.
Piruilut mielessä! Tässä vain oikea korva pystyssä.
...ja sitten hieman näyttelykoira-korvia

...ja jotain siltä väliltä :). Saas nähdä minkä näköiset ovat aikuisena.

Ja tässä hieman todistusaineistoa (vaikkei ihan parhaimmasta päästä :) ) siitä että Liz toi mulle metallikapulan! Parempaa kuvaa en saanut, sillä Lizpetti toi sen syyliin saakka ja tilanne ei toistunut. Pomppi kyllä kapulan perään, mutta jäi vai pureskelemaan sitä ja leikkimään itsekseen. Mutta tästä se lähtee :). Taitava pikkuinen!


Torstaina kävimme Susanin ja Ruutin kanssa treenaamassa. Tällä kertaa treenasin myös vähän Lizin kanssa. Liz sai aloittaa, Ruutin paikallaolon jälkeen. Tehtiin aluksi vain perusasentoa ja kontaktia. Näin sain myös Lizin kiinnostumaan musta ja jättämään Susanin molemmat koirat sekä muut häiriötekijät rauhaan. Ei ongelmaa, otti heti hyvin kontaktia makkaraan :). Perusasennotkin oli ihan kivoja; näyttäisi vähän siltä että Liz alkaa jo hieman hahmoittamaan oikean paikan. Toki tarvii vielä paljon käsiapua. Myös vasemmalle käännöksissä käytti hyvin takapäätä.
Sitten seurattiin. Taas namilla imuttaen lähelle jalkaa. Hitsi kun tää on vaikeata! Liz pysyy kyllä tiiviisti jalassa kiinni ja syö namia, mutta se suoruus... Susan vinkkasikin kaartamaan loivasti vasemmalle tai periatteessa kävelemään ympyrää. Näin teimme ja näytti kuulemma oikein kivalta. Sitä ollaan nyt jatkettu kotona, mutta on vaikea itse nähdä onko Liz suorassa vai ei.
Lopuksi otettiin vielä yksi vauhtiluoksetulo. Piippasi aivan hirveästi, vaikka käyttäydyin ihan rauhallisesti ja kävelin hitaasti poispäin. Tuntui kestävän ikuisuuden ennen kuin pystyin kutsumaan sen (oli hiljaa). Pitäisiköhän jättämistä treenata erikseen? Ja palata takaisin antamaan namia? Ehkei lelua pitäisi näyttää ollenkaan jätössä!? En todellakaan halua "opettaa" tuota piippaamaan...
Ainiin, otettiinhan me vielä tuota kosketusalustaakin. Ruuti teki omat treenit välissä, jonka jälkeen otin Lissun vielä uudestaan autosta. Kosketusalustaa ollan vain aikaisemmin otettu sisällä, joten päätin kokeilla miten toimii kentällä. Ja hyvin toimi :)! Liz meni heti koskettamaan alustaa, kuin vanha tekijä! Hyvä, hyvä!

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Kaunis Liz:) Eri hauska kuva tuo missä toinen korva pystyssä! Lizpetti oli tapansa mukaan erihieno tänään treeneissä!!